!! LAN 10-12 Augusti !!

Här finns snacket om de senaste spelen, och hur man spelar dem.
Treef

!! LAN 10-12 Augusti !!

Inlägg av Treef »

Är du sugen på att spela LAN, träffa andra gamers och röja i spelturneringar? Då ska du boka en plats på dotGamings LAN nu i Augusti!

Spelföreningen dotGaming anordnar ett LAN i DMFs lokal till andra helgen i Augusti. Vi uppmuntrar därför alla DMFare som är intresserade av att spela LAN att boka en plats på LANet redan idag! Ni kan läsa mer information på hemsidan, http://www.dotgaming.se.

dotGaming har kommit överrens med DMF att få hyra en del/ett hörn av lokalen. Detta innebär att DMFs ordinarie verksamhet helst ska kunna fortskrida som vanligt i lokalen. Vi kommer därmed ha ett begränsat antal platser, så om du är intresserad av att delta vänta inte med att boka en plats!

dotGamings policy är att alla som deltar på våra LAN automatiskt blir medlemmar i vår förening. Detta kommer dock inte att gälla för DMF-medlemmar. Vi är väldigt glada om ni är intresserade av att gå med, men det kommer alltså inte vara ett krav! Det är dock viktigt att samtliga deltagare bokar en plats!

Vi kommer att hålla flera spännande turneringar såsom StarCraft 2, Tribes: Ascend, CS 1.5, Quake 3, Warcraft 3, Team Fortress 2, Jedi Knight 3 och Commandos 2. Fina priser kommer att tilldelas vinnarna! Vi kommer utöver det även se till att dra igång flera roliga och underhållande aktiviteter.

Om ni har några frågor är ni välkomna att maila till info@dotgaming.se eller bara skriva här i tråden!

Jag hoppas vi ses där!

Med vänliga hälsningar
dotGamings ordförande Henrik Lindqvist