Big Mek Grabnutz Snakebites vs Snorres Space Wolfs

Lägg alla Battle reports här. Imperiets standardiserade regler om censur och ofrihet för pressen gäller som vanligt.
Ironjens
Tribunus laticlavius - Ung general
Tribunus laticlavius - Ung general
Inlägg: 1499
Blev medlem: mån 28 apr 2008, 23:45
Namn: Jens Mattsson
Ort: Lund
Kontakt:

Big Mek Grabnutz Snakebites vs Snorres Space Wolfs

Inlägg av Ironjens » ons 02 jun 2010, 11:05

Regnet hade ökat i styrka och blivit surt medan hans hord rörde sig inåt land. Då sprakade radion igång och Crazy Earl, deffkoptaföraren, skrek genom fartvinden att han såg gråa space marines i ruinen framför dem.

"Håll er inom kraftfältet!" skrek Grabnutz till sin hord innan de bröt fram genom skogsbrynet.

Men Rymdvargarna var beredda. Deras egna scouter hade blivit varse orkerna för flera timmar sedan och samtidigt som missiler regnade ner och sprängde deffdreaden och sköt av kardanaxeln på meganobzens trukk så kraschade en pod lastad med krigare ner i skogen precis bredvid Grabnutz där han satt uppe på sin squiggoth Balzac. De sköt vilt men det gav inget resultat.

Från en skog på högra flanken om gläntan där striden stod så kom det blixtar farande mot en trukk, men de hade inte heller något resultat.
"En trollkarl!" skrek Grabnutz. "Jag vill ha hans huvud!"

Rymdvargarnas snabba motattack hade överrumplat orkerna men nu skulle de slå tillbaka. Grabnutz svingade sig ner från Balzac och tillsammans med ett gäng trukkboyz och Meganobzen stormade de de grå krigarna som kommit ur podden. Med minimala förluster för orkerna stod till sist en rymdvarg kvar, men han höll inte modet uppe utan flydde fegt långt över fältet. Orkerna stod förvånade kvar.

Samtidigt hade Balzac sakta gått uppåt mitten med en enhet boyz i släptåg och den sista trukken försökte flanka trollkarlen och hans mannar. Crazy Earl hade fått in ett perfekt sidoskott på rymdvargarnas tank med tyvärr studsade raketen harmlöst av sidopansaret. Nu vände sig tanken mot honom och utplånade honom.

Rymdvargarna åkte mest runt i sina små pansarvagnar medan Snorre trollkarl gjorde sig redo att möta trukkboysen. Dock lyckades några grå jägare med meltaguns smälta Balzacs huvud och när han dog tungt föll Grabnutz, som återvänt till sin plats på Balzac, och tankbustasarna ur. Det var fritt skytte för Snorres gäng och missilkillarna. När röken lade sig så återstod bara grabnutz, noben och en sista tankbusta. Men de höll modet uppe.

På vänstra flnaken hade den sista grå jägaren från podeneheten återgrupperat och sprungit fram mot meganobzen. Med sin meltagun lyckades han smälta en nob och de andra bröt och flydde.

Med ett tut bröt den sista trukkenheten sig igenom skogen och in i striden. Grabnutz vrålade "WAAAAGH!" och alla orkerna blev extra stridsvilliga. Grabnutz lämnade tankbustasarna och gav sig in i striden mot Snorre och hans enhet. De hade blivit förstärkta av de utflankande scouterna men nu träffades de av en galen Big Mek och två trukkboyenheter. När dammet hade lagt sig var det fortfarande strid även om rymdvargarna hade decimerats till Snorre och tre killar och det knappt återstod ett halvtjog orker. Grabnutz låg död på marken. Tankbustasarna misslyckades med att öppna sin rhino.

Stärkta av Big Mekens död öppnade missilkillarna eld på den i stort sett orörda orkenheten som försökte gömma sig bakom kullen i mitten. Nästan alla dog. De sista trukkboysen blev också nerskjutna, tillsammans med tankbustasarna.

Meganobzen återgrupperade precis innan de försvann in i skogen men det var för sent. Waaaagh Grabnutz hade kvävts i sin linda...
Orks - putting the laughter into manslaughter

När Jeppa är borta dansar Jens på bordet - Bästa DMFare på Gothcon 2010!