POKERSPELARNA ÄR VÄRDELÖSA!!!

Allting från poker till svälta räv.
Användarens profilbild
Skarpskytten
Auxilia - Tvångsrekryterad
Auxilia - Tvångsrekryterad
Inlägg: 4074
Blev medlem: lör 03 mar 2007, 21:58
Namn: Magnus Olofsson
Ort: Jagent

Inlägg av Skarpskytten »

Elrik skrev:Magnus, jag trodde att du gillade socialism och alla bra system som socialistiska stater infört för att hålla koll på befolkningen.. :P
Jag känner inte till några socialistiska stater. Det finns däremot och har funnits kommunistiska dito. De utmärks vanligtvis av att man måste bygga murar runt dem för att ha kvar någon del av befolkningen utanför partioppen. Det har inget med socialism att göra.

Elrik skrev:Men saker och ting blir säkert "bättre" när jag sticker till stockholm... då slipper folk att jag klagar på dem.
Precis vad jag skulle skriva. DMFare borde vara glada över att någon ställer upp och lägger ned en del av sin fritid på att se till att vi har en ren, snygg och välskött lokal, och inte kvida så mycket över Elriks metoder. I så fall får man ha en egen och bättre idé över hur man ska få moroner att städa. Städningen kommer garanterat att förfalla när Elrik lämnar oss för att arbeta inom skvallerpressen. Jag kommer i alla fall att sakna städningen.
"Ingens träl, ingens tyran"

"Society in every state is a blessing, but government, even in its best stage, is but a necessary evil; in its worst state an intolerable one."
Skriv svar