Echo Bravo kompaniet, Gronhult XVI Rifles

Presentera din armé, din befälhavare och allt annat du vill att de andra spelarna ska veta.
Användarens profilbild
Patrizzo
Auxilia - Tvångsrekryterad
Auxilia - Tvångsrekryterad
Inlägg: 29
Blev medlem: lör 14 jun 2008, 13:05
Namn: Patrik Svensson
Ort: Malmö

Echo Bravo kompaniet, Gronhult XVI Rifles

Inlägg av Patrizzo »

Bakgrund
Gronhult är ett litet planetsystem inte långt ifrån Eustace. Förutom den gula stjärnan finns där endast två planeter.
Gronhult Primus är en jordbruksplanet och består till största delen av vidsträckta åkrar och boskapsmarker. Befolkningen utgörs framförallt av jordbruksarbetare. I planetens enda Hive huserar Gronhults styrande skikt, samt kejsardömets utsända.
Gronhult Secundus är en jättelik planet, med hög gravitation, vilket lett till att människorna som koloniserade planeten för tusentals år sedan utvecklades till Ogryns. Dessa är ofta rekryterade till Gronhult PDF som shocktrupper. Secundus är en mineralrik planet och befolkningen producerar en mängd råvaror, som sedan processas på planetens måne, Gronhult Secundus Alpha. Här tillverkas alla de fordon som Gronhult PDF använder, samt såklart alla jordbruksmaskiner till Gronhult Primus.
Gronhult XVI Rifles bildades efter ett kejserligt påbud som svar på Space Marine kaptitlet Ultramarines krav på stödtrupper för att befästa invasionen av Eustace. Vid ankomsten beordrades Echo Bravo kompaniet, under ledning av Kapten Swenson, att landstiga och etablera ett brohuvud för resten av regementet att anlända på.
Kapten Swenson
Kapten Swenson är befälhavare över Echo Bravo kompaniet. Han kommer från en medelklassfamilj och sökte sig till Gronhult PDF officersakademi för att nå ära och berömmelse. Swenson lyckades med nöd och näppe klara sin examen och har därefter haft en långsam karriär. Flera av hans kursare avancerade till kompanichefer medan han fortsatte att tröska på som plutonschef stf, något som han själv ansåg var i allra högsta grad orättvist och som han skylde på sin bakgrund mer än sin inkompetens. När Gronhult XVI bildades blev han dock äntligen befordrad till kompanichef och när han sedan fick sina order fylldes hans bröstkorg av lycka. Äntligen skulle han få chansen att visa alla byråkrater på PDF HK vilken hjälte han är och vilket misstag de gjort som inte befordrat honom tidigare. Han drömde om att befria Eustace från alla kejsarens fiender och sedan leda ett nytt korståg i hans ära. Swenson inser inte att han, liksom hans kompani, inte är något annat än en bonde i ett schackspel, och kan offras av hans överordnade utan några betänkligheter.
Bild
Kapten Swensons närskydd består av 3 skarpskyttar och en signalist, samt Fänrik Max (Flottofficer). Hans beväpning är en gammal hederlig sabel och en laserpistol.
Brohuvud
1: Star Academy
2: Star Academy
3: Race Track
4: Satelite Array
5:
Fluffpoäng
Battlereports: 80p
Bakgrund: 0p
Använda: 40p
Återstående: 40p
Amat, ergo sum