Yersinia Bustaflo's Pale Riders featuring the Decadancers

Presentera din armé, din befälhavare och allt annat du vill att de andra spelarna ska veta.
Ironjens
Tribunus laticlavius - Ung general
Tribunus laticlavius - Ung general
Inlägg: 1499
Blev medlem: mån 28 apr 2008, 23:45
Namn: Jens Mattsson
Ort: Lund
Kontakt:

Yersinia Bustaflo's Pale Riders featuring the Decadancers

Inlägg av Ironjens »

Ett helt vanligt chaos marine warband

Yersinia Bustaflo var en helt vanlig Space Marine bibliotekarie i Death Guard-legionen när inbördeskriget bröt ut. Nja helt vanlig var han ju inte, han hade faktiskt blivit utsedd till ”Legionens lataste” tre år i rad. Han var så lat att de andra bibliotekarierna inte ens försökte få honom att indexera några böcker eller skriva ut förseningspåminnelser. Så lat var han.

Denna lättja ledde till att hans Space Marine-kropp antog en inte helt regementsenlig form, men när upproret bröt ut visade det sig att han passade perfekt in i Det Nya Death Guard. Med förbudet att umgås med demoner lyft kunde han frammana nurglings som kunde lyda hans minsta vink och till och med bära runt honom när han var för lat för att gå. Raskt lät han biblioteket förfalla och skyndade sig, buren av sina minioner, långsamt ut till pentryt för att se till den möglande osten i kylskåpet.

Tyvärr smittade hans lättja av sig på de små Nurglinerna och de orkade bara precis bära honom fram till dörröppningen på två års tid. Då var inbördeskriget över, de hade förlorat. Bustaflo insåg att även om det var mot hans sävliga natur så var han tvungen att skaffa något snabbare sätt att ta sig runt utan att använda sina egna ben. En affisch ovanför vasken gav honom den självklara idén.

Sedan den dagen åker Yersinia runt på en Unlawmaster 30000 och hatar, tätt följd av sina nya vänner i the Pale Riders. Vart än de drar fram följer korruption i deras äckliga hjulspår.

Bild
Hataren Yersinia i egen hög person

Efter en blöt natt i deras gängstridsskepp med ett band galna elgitarrister brukar de numer åtföljas av några av dekadensens förkämpar: The Decadancers, vilkas Obliterator-roadies Ben och Jerry ger mycket välbehövligt tungt understöd.

Darra månde Eustace befolkning när Yersinia Bustaflo och mannar anländer!

Yersinia Bustaflo: Chaos Sorceror med bike, warptime, meltabombs

Territorier:
1. Star Academy: +25 poäng och en extra Elites
2. Satellite Array: +2 på slaget om vem som väljer vem som börjar
3. Tank Factory +25 poäng och en extra heavy
4.
5.

Innestående poäng från Battle reports mm:
3xLiten rapport utan bild (25 poäng per styck)
Orks - putting the laughter into manslaughter

När Jeppa är borta dansar Jens på bordet - Bästa DMFare på Gothcon 2010!