Hiv flottan Hamster ft. Hiv tyranten ”Den feta skräcken”

Presentera din armé, din befälhavare och allt annat du vill att de andra spelarna ska veta.
Användarens profilbild
Insanoflex
Auxilia - Tvångsrekryterad
Auxilia - Tvångsrekryterad
Inlägg: 230
Blev medlem: fre 31 okt 2008, 01:51
Namn: Max Zeromski

Hiv flottan Hamster ft. Hiv tyranten ”Den feta skräcken”

Inlägg av Insanoflex »

Hiv flottan Hamster befan sig nån stans i galaxen och sov middag efter sin måltid av planeten Zohmg. De hade växt till en stor flotta och tänkte snart bege sig ut efter nya planeter att äta.
De hade tidigare känt närvaron av en Gernerrövar kult på en planet inte långt därifrån kallad Eustace.

Men plötslig från ingenstans dök det upp en massa orkskepp och började beskjuta de stackars sovande tyraniderna. Det blev en väldigt awesome fight med många heroiska dåd från tyranidernas sida för att försvara sina kära syskon (man måste va där för att få en bild av det hela). När det nästan var över och tyraniderna bara hade några få skepp kvar på talriken hände det hemskaste... Flera av orkerna hade bordat nästan alla tyranidernas ”skepp” och satt dit massa bomber som sprängde stackarna i småbitar. Nu återstod det endast två tyranidskepp och över 50 orkskepp så tyraniderna va tvungna att fly in i warpen med svansen mellan bena (litterärt).

De två kvarstående skeppen seglade runt i warpen, hungriga, förvirrade och deprimerade. Hela deras kära familj hade blivit slaktade av dom elaka varelserna. Allt dom kunde göra nu var att följa signalen från Generrövarna med hopp om massa käk och trevliga aktiviteter på planten Eustace. De insåg att de måste ta det försiktiga för nu kan dom inte svärma planeten som dom brukar göra utan de måste ta planeten bit för bit... ”Omnom nom nom..”

Först på plats nere på planeten är den mytomspunne Hiv tyrant ”Den feta skräcken”... Ingen har någon sin sätt denne och överlevt (men hur kan den va mytomspunnen och namnged undrar man? Det har med religion och genetik att göra så jag orkar inte förklara). När resten av den första vågen nids anlänt och alla var samlade ställde dom till med ett stort kalas för att fira vad som skulle komma de senaste veckorna.. MER MAT!!!

”Omnom nom nom”

Matplatser:
1. Staracademy
2. Staracademy
3. Temple of doom
4. Temple of doom
5. Race track

Hive tyrant: Wings och Hive commander
Senast redigerad av Insanoflex den tis 06 apr 2010, 18:31, redigerad totalt 2 gång.
''Om jag inte skulle vara sheriffen i stan skulle han som inte vara sheriffen inte kunna ha makt! Det är jag som är sheriffen i stan!!'' [/ \ / \ / \]*
*hand-rörelser
Användarens profilbild
ArneB
Auxilia - Tvångsrekryterad
Auxilia - Tvångsrekryterad
Inlägg: 1890
Blev medlem: mån 08 sep 2008, 21:25
Namn: Anders Holm
Ort: Köpenhamn
Kontakt:

Re: Hiv flottan Hamster ft. Hiv tyranten ”Den feta skräcken”

Inlägg av ArneB »

Haha, bästa presentationen hittills.
Du kanske kan SPELA, men kan du KÖTTA?
Skriv svar