NYCKLAR

Här postas information från Styrelsen, Trusten eller Webcrew som alla bör veta.
Användarens profilbild
Mirwouk
Magister - Administrator
Magister - Administrator
Inlägg: 182
Blev medlem: ons 07 mar 2007, 22:04
Namn: Mattias Rehle
Ort: Lund

NYCKLAR

Inlägg av Mirwouk »

Det är nu möjligt för våra medlemmar att lösa ut en nyckel till DMFs nya lokal på Vikingavägen 27. För att bli nyckelbärare behöver man antingen vara verksamhetsansvarig av något slag eller vara delaktig i en verksamhet under tider då det vanligen inte kan garanteras att det redan finns en nyckelbärare på lokalen. Våra figurspelare faller till exempel in i den senare kategorin. Vi har ett stort nyrenoverat figurspelsrum som för närvarande knappt används. En del av anledningen är säkert att det är sommar men bristen på lokalnycklar bland figurspelarna känns som en betydande orsak.

För att lösa ut en nyckel måste man betala 200 kronor i deposition som man förstås får tillbaks när nyckeln lämnas in. Summan är för att täcka kostnaden för en ny nyckel. Låset är elektroniskt och nycklarna går inte att kopiera. Det går att programmera låset att inte längre godkänna en specifik nyckel vilket är bra om en sådan skulle hamna på villovägar.

Jag vill understryka att det kontrakt som en framtida nyckelbärare måste skriva på bland annat innehåller en paragraf som säger att man inte får låna ut nyckeln under några omständigheter. En nyckelbärare är ansvarig för vad som händer på lokalen när den öppnats med dennes nyckel vilket praktiskt taget är omöjligt att göra om man inte är fysiskt närvarande.

--------------------------------------------------

Följande personer är för närvarande nyckelbärare:

Mattias Rehle [Mirwouk]
Roger Johansson [Ulvert]
Dave Sherohman [nDervish]
Filip Danielsson [Arcturus]
Christian Henriksson [Xian]
Gustav Weberup [Gustav]
Niklas Jönsson [Myroga]
Johan Ljungström [kombat]
Christian Vickle [Phiandros]
Joakim Sköldén [Zorg]
Torbjörn Hansson [Torbjörn Hansson]
Tor Nilsson [Tor]
Anders Persson [Yote]
Nils-Martin Lundsgård [trippygreenskull]
Niklas Björk [Nerwind]
Gustav Dahlström [guildmaster]
Mats Wikström [Zegol]
Gabriel Furskog [Jeffvader]

--------------------------------------------------

Om en medlem vill ha en skåpnyckel kostar det också 200 kronor i deposition. Det gäller även de som underlåtit att lämna in sina nycklar när vi bad om det. Om någon som har en nyckel till ett skåp på DMF inte har varit medlem de senaste tre månaderna kommer depositionen att förverkas. Om vi också har brist på tillgängliga skåp kommer vi att borra upp låset. Om en deposition aldrig har betalats för att personen till exempel inte varit medlem sedan en lång tid tillbaka så kommer vi också att borra upp låset. Vad vi gör med innehållet i skåpet är något vi får avgöra från fall till fall. En GW-armé känns lite viktigare att hålla koll på än ett par bestick men i längden kan vi inte ta ansvar för kvarlämnade saker.
Låst