Watch the Skies 2.0 på GothCon *med trailer

Här postar man om man vill anordna någon aktivitet på eller utanför lokalen, och söker deltagare.
Användarens profilbild
Lanvill
Auxilia - Tvångsrekryterad
Auxilia - Tvångsrekryterad
Inlägg: 12
Blev medlem: sön 11 okt 2015, 16:12
Namn: Thomas Björk

Watch the Skies 2.0 på GothCon *med trailer

Inlägg av Lanvill »

Vår trailer finns nu ute: https://www.youtube.com/watch?v=Y9AS_WajC1E


WATCH THE SKIES PÅ GOTHCON XL
Krig… Krig förändras aldrig.

I alla tider har människor fört krig mot varandra: för mer resurser, för mer makt, eller för att stilla sin egen blodtörst. Nu står vi inför ett annat hot, ett hot utifrån som hotar hela vår värld. Ändå har vi inte kunnat skapa enad front, utan är splittrade i länder och fraktioner.

Vad vill främlingarna utifrån som hotar oss? Kommer vi kunna överbrygga våra skillnader? Kommer vi kunna få kontakt med främlingarna? Går de att förhandla med? Framför allt: kommer människorna kunna enas om vi tvingas kompromissa om jordens framtid? Det är dags att sluta stirra oss blinda på det som gör att vi krigar mot varandra och höja blicken…
Time to watch the skies.”

Game Makers Malmö presenterar stolt Göteborgs första Mega Game: Watch the Skies 2.0. Ett spel utöver det vanliga, en blandning av rollspel, konfliktspel och strategispel där ni som lag styr handlingen och sätter upp era egna mål.

Spelets handling: Ni spelar de högst uppsatta ledarna i ett av världens mest inflytelserika länder i en tid av kris i en snart stundande framtid. Hur kommer ni hantera hotet från rymden? Hur hanterar ni era olika viljor och strategier? Klarar ni av att kompromissa med andra länder eller kommer ni överlista dem i det militära eller politiska spelet? Kan ni använda media till er fördel i propagandakriget? Lyckas ni hålla er på topp i den vetenskapliga utvecklingen? Allt detta kommer avgöra ert lands och hela jordens framtid.

Om ni känner er mindre mänskliga med annorlunda tankebanor kan ni istället ansluta er till alienskaran som har sin egen agenda.

Watch the Skies har satts upp i Malmö där det fick mycket gott beröm och stor uppmärksamhet. Platserna lär ta slut snabbt, så anmäl er fort med önskemål om vilket lag ni vill spela (välj 2-3 lag). Det går inte att anmäla hela lag denna gången.

Lag: USA, UK, FRANCE, RUSSIA, CHINA, JAPAN, BRAZIL, INDIA, GNN (World Media), Aliens

Anmäl er till GothCon XL http://www.gothcon.se/xl/

GOTHCON XL
GothCon är ett av Sveriges största spelkonvent och är, i och med starten 1977, även det äldsta. Varje år lockas närmre 2000 besökare till konventet för att fira påsk med spel i alla dess former – rollspel, brädspel, kortspel, figurspel, lajv och liknande. GothCon äger rum i Göteborg varje påsk och vem som helst får delta, även om vi rekommenderar att våra besökare under 15 år kommer i sällskap med vuxen. Konventet är helt drogfritt.