Sida 1 av 3

Postat: ons 28 feb 2007, 07:06
av Ulvert
Tänkte bara passa på att pusha lite för de pokerkvällar som arrangeras för medlemmar på onsdagar på lokalen. Vi spelar Texas Hold'em No Limit i turneringsform med rankingsystem där spelarna kan samla på sig poäng under årets gång och arbeta sig fram mot att bli DSOP-mästare för året och få sitt namn förevigat på vår snygga vandringspokal =).

Vi brukar komma igång ungefär vid 19.00 och turneringen brukar ta ungefär två till två och en halv timme att slutföra. Buy-in är 25 kr, med möjlighet att göra en rebuy om man åker ut inom den första timmen. Alla insatser återbetalas till spelarna i form av vinster. Väl mött!

Postat: ons 07 mar 2007, 16:35
av drond
Då sess vi ikväll

Postat: tis 27 mar 2007, 16:07
av Godeye
Ulvert skrev:Tänkte bara passa på att pusha lite för de pokerkvällar som arrangeras för medlemmar på onsdagar på lokalen. Vi spelar Texas Hold'em No Limit i turneringsform med rankingsystem där spelarna kan samla på sig poäng under årets gång och arbeta sig fram mot att bli DSOP-mästare för året och få sitt namn förevigat på vår snygga vandringspokal =).

Vi brukar komma igång ungefär vid 19.00 och turneringen brukar ta ungefär två till två och en halv timme att slutföra. Buy-in är 25 kr, med möjlighet att göra en rebuy om man åker ut inom den första timmen. Alla insatser återbetalas till spelarna i form av vinster. Väl mött!
Skitbra initiativ med pokerkvällar!!! Synd att insatsen är så liten bara... man skulle inte kunna tänka sig att höja den till några hundralappar... vid något enstaka tillfälle? Det är lätt att sitta och tyka sig med 25 spänn som insats men det blir ett helt annat spel (väl?) med lite mer på bordet...

Postat: tis 27 mar 2007, 22:37
av Arcturus
Kanske det, men det finns ju å andra sidan en del nackdelar med spel om annat än småsummor. Framför allt folk som kanske överskattar sin spelförmåga men ändå inte är villiga att ge sig. Bara en tanke.
Kanske skulle vara invite only grej så kanske det hade kunnat fungera. Då kan ju inte vem som helst snubbla in på ett bananskal.

Postat: ons 28 mar 2007, 00:33
av Ulvert
Hade gärna hållt sådana turneringar, Godeye, men då blir tyvärr det juridiska läget helt annorlunda. =(

Postat: ons 28 mar 2007, 11:45
av Godeye
Ulvert skrev:Hade gärna hållt sådana turneringar, Godeye, men då blir tyvärr det juridiska läget helt annorlunda. =(
Hmmm... nåja... det kanske kvittar: hade jag varit med så hade jag lika gärna kunnat ge bort mina pengar som att spela...

Postat: tor 03 maj 2007, 15:22
av Ulvert
Trustenpresidenten anser att det städas för dåligt efter pokerspelarna, något som jag kan hålla med om. Därför löser vi det på följande sätt i framtiden: de pokerspelare som är sist kvar i turneringen (dvs vinnaren och andremannen) ansvarar för att det plockas undan (burkar, godispapper o dyl) som pokerspelarna har skräpat ner. Det är inte som om det tar lång tid - på sin höjd en minut eller två.

Postat: tor 03 maj 2007, 16:51
av Sadjev
Får vi ägna oss åt fingerpekning och häxjakt också :)

Självklart måste vi städa efter oss och jag tycker att förslaget är en bra lösning.

Det ska dessutom bli intresant att se den för närvarande framgångsrikaste poker spelaren bli ansvarig för undanplockning ;)

Postat: fre 04 maj 2007, 11:43
av Herr B
Väldigt intresant.

Re: Poker

Postat: ons 09 jan 2008, 16:23
av Sadjev
har vi börjat om 08 ännu?

Re: Poker

Postat: ons 09 jan 2008, 16:39
av Ulvert
Yes box, komplett med nytt rankingsystem. Jesper vann bucklan -07. Vi kör varje onsdag som vanligt.

Re: Poker

Postat: mån 11 feb 2008, 21:18
av bladerunner_35
Blir det poker nu på onsdag i och med allt bök och stök på lokalen?

Re: Poker

Postat: mån 11 feb 2008, 23:49
av Ulvert
Med tanke på att vi ska ha en spelhelg till helgen så ser jag ingen anledning till verför vi inte ska kunna spela poker på onsdag. Hursomhelst så har Erik och Trusten inte (mig veterligen) inte postat något för medlemmarna om att lokalen är stängd för ordninarie verksksamhet på onsdagen.

Until further notice - deal me som f**king cards! :ninja:

Re: Poker

Postat: mån 11 feb 2008, 23:50
av Elrik
onsdag 13 februari kommer det att gå att spela poker, men inte onsdagen den 20.

Re: Poker

Postat: tis 12 feb 2008, 13:02
av Abdul Alhazred
det är lite synd att vis ska he uppehåll i 3 veckor.
Är det någon pokerspelare som vet något sätt vi kan lösa det på (dvs något annat ställe vi kan vara på)?

Re: Poker

Postat: tis 12 feb 2008, 14:32
av Sadjev
varför blir det ett tre veckors uppehåll?

Re: Poker

Postat: tis 12 feb 2008, 15:01
av Abdul Alhazred
för att lokalen kommer vara stängd för renovering.

Re: Poker

Postat: tis 12 feb 2008, 16:12
av Sadjev
åhå, så hela lokalen är stängd i tre veckor efter spel helgen?

Re: Poker

Postat: tis 12 feb 2008, 21:15
av Skarpskytten
Jepp!

Re: Poker

Postat: ons 13 feb 2008, 15:57
av bladerunner_35
Abdul Alhazred skrev:det är lite synd att vis ska he uppehåll i 3 veckor.
Är det någon pokerspelare som vet något sätt vi kan lösa det på (dvs något annat ställe vi kan vara på)?
Jag tycker också det vore väldigt synd med ett så långt uppehåll och har funderat lite på det problemet men inte kunnat komma upp med något riktit bra alternativ. Det jag tänkte på först och främst är Spel på Clemenstorget, de ska ju vara mycket kortspel där ^_^

Ett annat alternativ är på min skola, dvs Socialhögskolan (10 minuters snabb promenad rakt "upp" från Domkyrkan). På kvällarna går det att ta sig in där med ett passerkort, som jag påpassligt har tillgång till och det lär finnas gott om salar att hysa 10-20 pokerspelare. Problemet är egentligen mer av moralisk natur - fråga först och riskera ett nej eller bara köra på? Dessutom är jag fortfarande inte helt säker på om jag vill vara ansvarig för de eventuella och säkerligen mycket svåra konsekvenser som otvivelaktigt kommer att ha följa på den här idén...

Det tredje och i mitt tycke bästa alternativet kanske skulle vara i Eriks lägenhet?

Vilka andra möjligheter finns det?