De bortglömda från Prism

Presentera din armé, din befälhavare och allt annat du vill att de andra spelarna ska veta.
Användarens profilbild
drond
Auxilia - Tvångsrekryterad
Auxilia - Tvångsrekryterad
Inlägg: 133
Blev medlem: fre 02 mar 2007, 22:43
Namn: Christian Holmberg
Ort: ~/

De bortglömda från Prism

Inlägg av drond »

De bortglömda från Prism

Planeten Prism, en planet som raderas i alla register över planeter med iteligent liv. En planet helt bortglömd. En planet ingen bryr sig om efter inbördeskriget som skädde 900 år sedan som utrotade 99,8 procent av planetens liv. Planeten som består av gigantiska spökstäder, djupa evighetsskogar och sina höga berg är numera hemplanet för "De bortgömda" ledda av Broder Agnárctul som vakar över planeten som de kallar för hem.

Inte änns kejsaren själv är medveten över deras existens, då Broder Agnárctul skall enligt registerna vara stupad när han och hans kompani blev beordrade av kejsaren att undsätta Emperor's Sword under slaget av Bellicas som invaderades av barbariska grönskinn. Samma Grönskinn som 900 år tidigare invaderade Prism. Men Broder Agnárctul överlevde genom att taktiskt returera med ändast par provrör geenseed och sedan iscensätta sin egen död.

Väl tillbaka till Prism började han bygga upp ett nytt kompani Space Marine, redo att kämpa i fronten i Kejsarens namn och för att sprida Kejsarens vilja med sina bolters. Men inte föränns tiden är rätt. Inte föräns han och hans trupper är redo för segra i Kejsarens namn...


HQ
Captain Agnárctul 100 pts
1 x Relic Blade 30 pts
1 x Storm Shield 15 pts
1 x Jump pack 25 pts
1 x Digital Weapon 10 pts
Totalt: 180 pts

Territorier
1. Farming Complex: +75 poäng till armén
2. Farming Complex: +75 poäng till armén
3. Race Track: +25 poäng och en extra Fast Attack
4.
5.
d_(^^,)_b