Sida 1 av 1

The Secret World

Postat: tor 28 jun 2012, 16:14
av Zarei
Någon som tänkt spela The Secret World? Jag spelade lite i sista betan förra helgen och det verkade skoj så har köpt det. Gillar verkligen hur det byggt upp med att man kan köpa nya förmågor genom att göra quests istället föra att rakt av lvl:a.

Re: The Secret World

Postat: tor 28 jun 2012, 16:34
av bladerunner_35
Berätta mer. Vad skiljer det från alla andra mmo?

Re: The Secret World

Postat: tor 28 jun 2012, 16:43
av Zarei
http://thesecretworld.com/

Det finns två parallella system för hur bra karaktärerna är.

Dels så har utrustningen kvalitetsnivåer som låses upp genom Skill Points och där man måste crafta mycket själv. Dels så låser man upp förmågor genom Ability Points. Dessa är antingen aktiva eller passiva och kräver att man har rätt vapen aktiverat. Man kan ha 7 aktiva och 7 passiva förmågor valda samtidigt vilket gör att man efter att spelat en stund kan byta hur ens karaktär funkar genom att byta till andra förmågor/vapen. Förmågorna samverkar också. T.ex. kan jag genom att ha ett svärd använda en förmåga som aktiverar ett tillstånd på monstret som sedan utnyttjas av en förmåga som använder blodmagi.

Världen är också rätt bra uppbyggd vad jag sett. Mycket Lovecraft/folksagor. Man slussa också runt i den på ett snyggt sätt. Istället för att man hämtar quests på ett ställe och måste tillbaka dit hela tiden så väljer man ett quest som leder vidare till en annan plats där man oftast kan hitta ett annat quest som leder vidare till en tredje plats osv. tills man är tillbaka på plats ett och börjar en ny kedja.

Re: The Secret World

Postat: tor 28 jun 2012, 17:51
av ArneB
Men gud. Man blir lite sugen.